8 янв. 2010 г., 22:41

Несбъдната мечта 

  Поэзия
811 0 1

НЕСБЪДНАТА    МЕЧТА


Аз имам една несбъдната мечта,

тя кара ме да чувствам пустота,

но да я сбъдна не умея,

такава воля явно не владея.

 

Милиони пъти исках да ти кажа

и още толкоз чувствата на дело да покажа,

ала страх напира всеки път

и сломява ми духът.

 

Чувствата ми спечели си ги сам,

а след това захвърли ги без капка срам.

Сега на друга ти сърцето си дари,

а мен остави сама със моите мечти.

 

А аз душата си с трохите храня

и заради тях приятелството ни със сетни сили браня.

Но така аз повече не мога,

отдавна трябваше напред да продължа, за Бога!

 

С това аз слагам вече край

на мислите, че ти си моят светъл Май.

Обичам те, но да ти го кажа все аз не успявам!!

Обичам те, но напред към някой друг аз продължавам!!!

© Снежана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Приятно ми е Снежанке, продължавай смело... някъде там е твоя принц, а това са... просто джуджета по пътя!
Предложения
: ??:??