28 апр. 2011 г., 15:17

Нещастници 

  Поэзия » Другая
651 0 1

Защита, ограда, оправдание,

живот, забавление или по-скоро страдание?

Нарисувани спомени и украсени истории,

измислени герои в измислении теории.

Ти ме съдиш, тя ми се възхищава,

объркани малки хора,                                    

                   моята мисия е да ви развращавам.

© Иянира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??