Защита, ограда, оправдание,
живот, забавление или по-скоро страдание?
Нарисувани спомени и украсени истории,
измислени герои в измислении теории.
Ти ме съдиш, тя ми се възхищава,
объркани малки хора,
моята мисия е да ви развращавам.
© Иянира Todos los derechos reservados