Apr 28, 2011, 3:17 PM

Нещастници 

  Poetry » Other
650 0 1

Защита, ограда, оправдание,

живот, забавление или по-скоро страдание?

Нарисувани спомени и украсени истории,

измислени герои в измислении теории.

Ти ме съдиш, тя ми се възхищава,

объркани малки хора,                                    

                   моята мисия е да ви развращавам.

© Иянира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??