15 мар. 2017 г., 15:19

Нещо като това 

  Поэзия
156 0 0

Стоя с празен поглед

на опашката в магазина,

питат ме събирам ли точки,

имам ли 2,72,

защо искам точно червена запалка,

а аз се опитвам да намаля

твоята песен,

която ми крещи в главата.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??