1 февр. 2006 г., 09:08

НЕЩО НОВО 

  Поэзия
656 0 1

   Ново чувство се заражда
във твоята душа!
Отлита вече злата тъга!
И тъма вече няма във Рая,
сътворен от мечтите отдали се в твоя плен.


   Ново чувство на душевно издигане!
Ново чувство на...
красота,чистота...доброта

   Нещо ново за мене,за тебе...
нещо ново без суета

© Жеже Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??