1.02.2006 г., 9:08 ч.

НЕЩО НОВО 

  Поезия
670 0 1

   Ново чувство се заражда
във твоята душа!
Отлита вече злата тъга!
И тъма вече няма във Рая,
сътворен от мечтите отдали се в твоя плен.


   Ново чувство на душевно издигане!
Ново чувство на...
красота,чистота...доброта

   Нещо ново за мене,за тебе...
нещо ново без суета

© Жеже Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??