Сбогом за днес,
ще се върна пак -
да ти кажа чао отново.
Не ме боли,
не гледай така жално,
недоволно.
Сутрин ще съм тук,
рая в краката ти
ще мъкна,
вечерта ще си тръгвам,
след краката ми
ще те влача.
"Любовта боли" -
повтаряй си,
вече ми е мото.
© Слънчоглед Все права защищены