15 нояб. 2008 г., 00:36

Нещо различно 

  Поэзия
440 0 0
Чудото преди всичко е морално - трябва да повярваш, за да се случи.

Повярвах, че мога да виждам
и виждах във черното бяло.
Повярвах, че мога да дишам
и знаех какво да направя.

Първо повярвах, после поисках.
Мислех, че мога от всичко.
Вече съм длъжен, друго не може.
Разбрах, че за мене няма друг изход.

Аз трябва, аз съм, аз го правя,
защото го мога и го желая.
Дори да ми коства всичко - ще правя
туй, що вярвам, туй, що зная.

© Dimitar Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??