15 nov 2008, 0:36

Нещо различно 

  Poesía
442 0 0
Чудото преди всичко е морално - трябва да повярваш, за да се случи.

Повярвах, че мога да виждам
и виждах във черното бяло.
Повярвах, че мога да дишам
и знаех какво да направя.

Първо повярвах, после поисках.
Мислех, че мога от всичко.
Вече съм длъжен, друго не може.
Разбрах, че за мене няма друг изход.

Аз трябва, аз съм, аз го правя,
защото го мога и го желая.
Дори да ми коства всичко - ще правя
туй, що вярвам, туй, що зная.

© Dimitar Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??