8 янв. 2013 г., 23:46

Нещо за теб 

  Поэзия » Любовная
801 0 7

 

Понеже нашата любов бе кратка,

измислях си, че е голяма

и правих самотата сладка,

представях си, че пак сме двама.

 

Сто пролети посрещнах с тебе,

но пазя първото кокиче,

забравил си, да си го вземеш,

когато тръгна с онова момиче.

 

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??