18 июн. 2009 г., 10:56

Несиметрична 

  Поэзия
425 0 18

 

Нахапа
и тази Луна.
Остави по мене
следи
от чувства
и зъби.
Симетрията
те дразни.
Разкъса ме.
И ме разбърка
с най-силния
вятър.
Сега ме
сглобяваш -
да светя
в звездите.
Но те обичат
да падат,
за да са силни.
Засищаш
глада си.
Но не знаеш,
че от Любов
се умира.
Остана ми
цяло небе.
И последна
звезда.
Виж ме.
Смъртта може
да е красива.
Падам
в очите ти.
Несиметрична.

И сбъдната.

 

© Ол Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??