26 мар. 2008 г., 15:25

"Неспазено обещание"(посветено) 

  Поэзия
750 0 0
Трудно е, когато пред очите ми изникват
нашите засмени две лица.
И тези спомени във миналото все се впиват
и болезнено се врязват в моята душа!

Боли, когато пак опитвам да те търся,
а ти си толкова далеч от мен!
Разбитите мечти едва отърсвам
и така отчаяно минава всеки ден.

Плаче ми се, щом се сетя как ми каза,
колко влюбени със тебе сме били!
Със сълзи и мъка ме наказа
и не спази свойто обещание, нали?

... че каквото и да стане,
ти винаги ще ме обичаш!
Обещание едничко ти ми даде,
а забрави как да ме обичаш...

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??