6 нояб. 2021 г., 10:27

Несподелена 

  Поэзия » Любовная
457 1 0

Тази любов, дето кара да бушуват бури в съзнанията ни, 

която ни кара да се преобразяваме във вълци и ни облича с овчи кожи.

Тази, която се чудим, защо ни се случи, а после, защо не ни се случи?

Тази, която къса синджира на бесовете в нас и им хвърля мечтите ни като стръв.

Тази, която търсим във всеки, а я няма в никого.

Тази любов, която чака с увехнали цветя, защото никой никога не идва.

Тази, която е най-много искана и най-малко споделена.

© Teodora Andreev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??