2 мар. 2008 г., 17:32

Несподелено 

  Поэзия » Любовная
603 0 3
Намерих мнимо убежище,
пред страшния съд на истината.
Бягам от тези стремежи,
безропотно в спирта потиснати.

Не искам да търся отговор,
ще се преструвам, че го зная
и ти безвъзвратно отново,
ще ми дадеш на началото края.

Не за първи път е начало,
ден без едничък спомен.
Сладка заблуда е мисълта,
че с теб го споделям накрая...

© Стоян Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??