Mar 2, 2008, 5:32 PM

Несподелено 

  Poetry » Love
602 0 3
Намерих мнимо убежище,
пред страшния съд на истината.
Бягам от тези стремежи,
безропотно в спирта потиснати.

Не искам да търся отговор,
ще се преструвам, че го зная
и ти безвъзвратно отново,
ще ми дадеш на началото края.

Не за първи път е начало,
ден без едничък спомен.
Сладка заблуда е мисълта,
че с теб го споделям накрая...

© Стоян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??