5 нояб. 2011 г., 16:24

Неуречена среща на стари приятели 

  Поэзия
1131 0 16

 

 

 

НЕУРЕЧЕНА СРЕЩА НА СТАРИ ПРИЯТЕЛИ

 

 

Спомен за нещо

за звезди

за копнежи

за кал

за предателства

за преживяно лято

за надвиснала есен

за очаквана зима

за неизбежност

за пресмятане

за недопито вино

за любов наполовина

 

И песен

в тъгата,

че още ни има –

нас,

старите обречени мечтатели!

 

Хайде на живота от остатъка

да се напием

с вечност!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??