17 авг. 2008 г., 22:32

Невидима 

  Поэзия » Другая
557 0 2

Невидима да бъда тайно си мечтая,
да скрия сълзите си силно аз желая.
Невидима до тебе да застана,
безмълвно да вървиме двама.
Невидима целувка ще ти даря
и бавничко до теб ще продължа.
Невидима за теб ще си остана,
невидима и нежелана.
Невидима звезда ще ти сваля,
душата си ще й подаря.
С невидима сълза ще я съживя,
да стане видима дори и през деня.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Маги, Ласка, благодаря за милите думи.
    Благодаря и за съвета, веднага го оправих
  • Бъди видима и желана!
    Поздрав и добре дошла!
Предложения
: ??:??