3 июн. 2014 г., 21:16

Невидимо 

  Поэзия » Философская
428 0 0

Невидимо

 

А ти успя ли да намериш себе си

сред толко клонинги в тълпата?

Успя ли да познаеш себе си

отвъд кората?

 

Облицовката не е важна,

защото важна е душата.

Тя е твойта същност,

тя е Аз-ът.

 

Видимото е повърхностно

и не трябва да е доминантно

в нашто общество.

Най-красивото 

невидимо е за очите,

видимо е само чрез душите!

 

© А.А. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??