Невидимо
А ти успя ли да намериш себе си
сред толко клонинги в тълпата?
Успя ли да познаеш себе си
отвъд кората?
Облицовката не е важна,
защото важна е душата.
Тя е твойта същност,
тя е Аз-ът.
Видимото е повърхностно
и не трябва да е доминантно
в нашто общество.
Най-красивото
невидимо е за очите,
видимо е само чрез душите!
© А.А. Всички права запазени