16 июл. 2007 г., 10:01

Невинно щастие 

  Поэзия
680 0 3

12 пропилени мига,
12 разпилени трепета,
желание се в мен надига
и разпръсва нежни шепоти.

Много крехки са стените ми
докоснеш ли ме - ще се срутят,
ще остана беззащитна, истинска,
нежна, малка и до болка влюбена.

Така издайни са очите ми
и всяка моя малка тайна,
отеква във огромна истина,
от сърцето ми - за теб създадена.

Сега съм аз творец и ще напиша,
ще покажа колко много те обичам.
Ще прошепна тихомълком аз на всичките,
че ти разби във мене безразличното!

© Вероника Деянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??