16.07.2007 г., 10:01 ч.

Невинно щастие 

  Поезия
678 0 3

12 пропилени мига,
12 разпилени трепета,
желание се в мен надига
и разпръсва нежни шепоти.

Много крехки са стените ми
докоснеш ли ме - ще се срутят,
ще остана беззащитна, истинска,
нежна, малка и до болка влюбена.

Така издайни са очите ми
и всяка моя малка тайна,
отеква във огромна истина,
от сърцето ми - за теб създадена.

Сега съм аз творец и ще напиша,
ще покажа колко много те обичам.
Ще прошепна тихомълком аз на всичките,
че ти разби във мене безразличното!

© Вероника Деянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??