5 дек. 2012 г., 17:49

Невъзможен живот 

  Поэзия » Другая
463 0 4


Невъзможен живот



Невъзможен живот

невъзможно живеем.

В мигове крехки - 

надеждите креят.

В длани студени

дъхът пак ни пари,

а в мислите жежки - 

животът прегаря ни...

Впрягът съдбовен

пред портите чака - 

кон еднорог 

нека сбъдне мечтата.

 

© Хрис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??