Невъзможен живот
Невъзможен живот
невъзможно живеем.
В мигове крехки -
надеждите креят.
В длани студени
дъхът пак ни пари,
а в мислите жежки -
животът прегаря ни...
Впрягът съдбовен
пред портите чака -
кон еднорог
нека сбъдне мечтата.
© Хрис Всички права запазени