14 июн. 2010 г., 14:03  

Невъзможна любов 

  Поэзия » Любовная
1787 0 26

 

 

Във гората зайче тича –
слънчево и закачливо.
Гонеше си пеперуда,
с
нея да си поиграе.

 

Пеперудата внезапно

по нослето го целуна -

мигом зайчето стопи се.
Пеперуда го целуна!

 

Но след нежната целувка

стана тъмно във гората.

 

Весела ЙОСИФОВА

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??