7 апр. 2013 г., 14:18

Невъзможна любов 

  Поэзия » Любовная
650 0 1

Отдавна срещнах любовта,

а сложно чувство оказа се тя.

Макар и безкрайна, огромна,

но в моя случай и невъзможна.

 

В сърцето вгнездила се е тя,

всеки удар на сърцето брои.

Тази любов донеси ми тъга,

която неотлъчно до мене стои.

 

Невъзможна любов ме изгаря,

не ден-два, а години.

Изход пред мен не се предоставя,

а само пътека, осеяна с бодли.

 

Въпреки всичко, аз съм силна,

ще го чакам, колкото е нужно.

Сила черпя от това,

че обичам го безумно.

 

 

 

 

 

© Пролетното момиче Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??