20 мар. 2008 г., 23:59

Невъзможно 

  Поэзия » Любовная
590 0 1
Невъзможно

Като отронен лист
годините си отминават,
далеч отнасят моя порив чист.
В душата раната не заздравява,
живее вътре и кърви...

Обичах те
с невинност детска,
навярно ти не го разбра.
За сетен път в очите те погледнах,
а ти обърна се и се изсмя.

Като прашинки
дните ще отлитат
и все по-трудно ще ми е да ти простя,
че и след хиляди години
сърцето пак за тебе ще тупти...

© Вероника Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??