14 нояб. 2006 г., 01:29

Невъзможно е 

  Поэзия
673 0 2

Невъзможно е да се обичаме –

любовта за нас е забранена,

невъзможно е да се докосваме –

от милувките сърцето наранено е.

Невъзможно е да се сънуваме –

това са кошмари неразбрани,

невъзможно е да се целуваме –

целувките са клади нежелани.

Животът за нас е невъзможен

като спектакъл, някога отложен,

който не ще се никога представи

и ще бъде завинаги забравен!

© Марина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??