15 сент. 2006 г., 10:47

Невъзможно е желаното 

  Поэзия
745 0 5
Посвири ми, посвири ми на пианото,
нека още малко посънувам...
Невъзможно, невъзможно е желаното,
а невъзможното най-силно се жадува...

Удави ме, удави ме във вълните си,
нека още малко да забравя...
Невъзможни, невъзможни са мечтите ми,
а невъзможното най-трудно се оставя...

Отвлечи ме ти, отвлечи ме ти в морето,
нека към острова пуст полетя,
но невъзможно, невъзможно е, което
най-силно се жадува все пак във вечността...

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??