11 янв. 2007 г., 15:30

Невзрачна 

  Поэзия
575 0 2

Чувствам се невзрачна и незабележима,
ненужна никому и на никой любима,
сякаш съм невидима малка душа,
непотребна на никой на света.

Искам някой да ме измъкне от тази самота,
не искам вече да съм изоставена и сама,
желая да види, че и аз съществувам,
че дишам и живея, че... тъгувам!!!

Искам някой да ме обича,
с мили думи да ме нарича,
да ме гали и гледа в очите,
да споделя с мене мечтите.

Някой, на който да споделя
тайните, които в себе си тая,
да отдам цялото си сърце и душа
и никога да не ме остави сама.

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??