19 нояб. 2007 г., 08:05

Незабрава 

  Поэзия
977 0 25
Времето минава -
кой ли ще го спре?...
Иде незабрава
с твоето лице.

В спомените трайни
влизаш ти сега
като всеотдайна
обич и тъга.

Като сън чудесен
с грейнали жита.
Като светла песен -
лъч от Вечността...



                                                Днес е рождения ден на мама...
                                                Моля стихът ми да не бъде оценяван!

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??