Nov 19, 2007, 8:05 AM

Незабрава 

  Poetry
952 0 25
Времето минава -
кой ли ще го спре?...
Иде незабрава
с твоето лице.

В спомените трайни
влизаш ти сега
като всеотдайна
обич и тъга.

Като сън чудесен
с грейнали жита.
Като светла песен -
лъч от Вечността...



                                                Днес е рождения ден на мама...
                                                Моля стихът ми да не бъде оценяван!

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??