Незабравим спомен
на Н. С.
Не можеш да изчезнеш.
Не и когато си в мен.
В спомените ми. В сърцето ми.
Музиката продължава да звучи.
И дори ти да не си тук,
ти си в нея. Тя е в мен.
И когато вятърът развява косите ми,
споменът се връща.
© Яна Все права защищены