7 ago 2013, 14:06

Незабравим спомен 

  Poesía » Otra
340 1 0

Незабравим спомен

 

                     на Н. С.

 

 

Не можеш да изчезнеш.

Не и когато си в мен.

В спомените ми. В сърцето ми.

Музиката продължава да звучи.

И дори ти да не си тук,

ти си в нея. Тя е в мен.

И когато вятърът развява косите ми,

споменът се връща.

 

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??