21 нояб. 2024 г., 19:03

Незабравимата любов 

  Поэзия » Любовная
29 0 0

Като слънце в дъжда, ти си моята светлина,
в сърцето ми гори, нежна и прелестна.
Когато гледам те, виждам звездите в нощта,
всеки твой поглед е мълния, която ми дава сила.

Ти си любов, която не спира да расте,
като вятър, вълновите ме носи,
с тебе светът е пълен с цветя,
всяка минута с теб е безкрайна еуфория.

Спомени сладки, като летен дъжд,
двамата танцуваме, сърцата ни в един ритъм.
Всеки миг с теб е светлинен спектакъл,
изгреви в твоите очи, чрез тях се издигам.

Светът е вихър, но нашата любов е спирачка,
само погледни, всичко ще е наред .
Доброто и лошото, все-що минава,
но с теб в ръка, нищо не ни разделя.

Ти и аз, на върха на света,
със звезди в косите, можем да мечтаем.
Нека да летим над облаците, свободни,
тъй като любовта ни, заставя всичко да свети!

© Веселин Алексиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??