Помня как прибоят притихна
във ласкавите длани на брега
и мислите ни, от морска пяна възкръснали,
над нас разпиляваха светли лъчи.
И времето спряло своите крачки,
за да слуша на сърцето щастливия пулс...
Беше топло безвремие, сладко -
на страстен шепот, предчувствие, зов.
И само в нашите душевни предели
незабравим остана мигът.
След това безпаметно себераздаване
очите ни рисуват нови мечти.
© Здравка Бонева Все права защищены
Радвам се, че беше тук и ти благодаря!
Поздрав и