4 дек. 2008 г., 20:33

Незабравимо 

  Поэзия » Любовная
695 0 6

Не можеш да забравиш
това, което е във нас...
Опитваме се със забрава
да превъзмогнем болката,
но тя се връща като бумеранг,
защото любовта се връща.
Веднъж била, остава тя във нас
и няма нито ден, минута, час
да не рисуваме във нашето съзнание
картини на лудешка страст.
Недей забравя -
нито ще забравя аз...

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??