19 янв. 2017 г., 01:19  

Незаобичано 

  Поэзия » Любовная
1176 1 0

 

Сърце мое, свидно мое,

защо те не заобичах?

А само ранявах те безброй много

и държах се с теб тъй строго.

 

Вината твоя не беше,

тук, вляво, ти небрежно туптеше,

а че боли те все отричах

© Нора Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??