19.01.2017 г., 1:19 ч.  

Незаобичано 

  Поезия » Любовна
1165 1 0

 

Сърце мое, свидно мое,

защо те не заобичах?

А само ранявах те безброй много

и държах се с теб тъй строго.

 

Вината твоя не беше,

тук, вляво, ти небрежно туптеше,

а че боли те все отричах

© Нора Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??