19 ene 2017, 1:19  

Незаобичано 

  Poesía » De amor
1163 1 0

 

Сърце мое, свидно мое,

защо те не заобичах?

А само ранявах те безброй много

и държах се с теб тъй строго.

 

Вината твоя не беше,

тук, вляво, ти небрежно туптеше,

а че боли те все отричах

© Нора Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??