28 апр. 2009 г., 13:32

Незапочнато, вече готово 

  Поэзия » Философская
686 0 1

Той не мисли, а се моли,
не предмети, а окови.
Той не свири, той ридае,
не вижда, не чува, не знае.

 

Не вика, не може,
не диша, не иска,
горе за него е долу,
незапочнато, вече готово.

 

Той не мисли, а се моли,
не предмети, а окови.
Той не свири, той ридае,
не вижда, не чува, не знае.

© Ивайло Граматиков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??