Каква радост е, когато ме потърсиш,
наистина неземна е тя,
надявайки се при теб да ме повикаш,
и случи ли се, поникват ми крила!
Политам, загърбила всичко и всеки,
към теб устремена летя,
знам, че всички пътеки са подредени,
за да сме заедно с теб точно сега!
Като магнит ми действаш ти,
но крилата не са от метал,
а Ангели към теб ме носят,
защото и ти така си пожелал!
Когато двама мислят във едно,
да са заедно дори за момента,
тогава Ангелите се намесват
и даряват Радост неземна!
© Вера Все права защищены