Mar 17, 2012, 12:19 AM

Неземна радост 

  Poetry » Love
465 0 0

Каква радост е, когато ме потърсиш,

наистина неземна е тя,

надявайки се при теб да ме повикаш,

и случи ли се, поникват ми крила!

 

Политам, загърбила всичко и всеки, 

към теб устремена летя,

знам, че всички пътеки са подредени,

за да сме заедно с теб  точно сега!

 

Като магнит ми действаш ти,

но крилата не са от метал,

а Ангели към теб ме носят,

защото и ти така си пожелал! 

 

Когато двама мислят във едно,

да са заедно дори за момента,

тогава  Ангелите се намесват

и даряват Радост неземна!

© Вера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??