27 нояб. 2023 г., 11:54

Ние се издигаме различни 

  Поэзия » Для детей
892 3 12

Вълшебен костюм на Супермен
Изведнъж открих за Nickulden.
Сестра ми ЛулА получи метла
И се завъртя като юла.

Това научих онзи ден:
Летящото момче е супермен,
Летящото момиче е вещица -
Ние се издигаме различни.

 

© Сенилга Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Ако имахме супер сили, какво ли бихме променили? »

5 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??