29 апр. 2008 г., 09:06

Ние сме... 

  Поэзия » Любовная
1572 0 11
Ние сме две страни
на златна монета.
Най-прекрасна ти
и вечно влюбен аз.
Светли са нашите души,
обичта грее в нас.
Ние сме две слънца
над една планета.
Плод на сърцата
е нашата пътека.
Ние сме небето,
ти си ярка звезда,
а аз чудото, което
излъчва топлина.
Ние сме въздух свеж
и усещане за мир.
Към красивото копнеж,
любовен еликсир.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??