9 июл. 2009 г., 10:34

Ние сме млади 

  Поэзия » Другая
428 0 1

Вървим по пътя...

Задминаваме улици и хоризонти нови.

Питат ни защо сме голи?

Къде са нашите крила?

 

Затова вървим по утъпканата красота.

Непокорни.

Силни.

Истински.

Безкрайно горди... вървим по света.

Ще намерим светлина.

Или

ще запалим нова,

откриваме,

събуждаме се

и заспиваме.

Намираме и се изгубваме.

Чак до края на света.

Искаме само да откраднем малко красота.

И... после тишина.

 

© Радост Динева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??