Jul 9, 2009, 10:34 AM

Ние сме млади 

  Poetry » Other
426 0 1

Вървим по пътя...

Задминаваме улици и хоризонти нови.

Питат ни защо сме голи?

Къде са нашите крила?

 

Затова вървим по утъпканата красота.

Непокорни.

Силни.

Истински.

Безкрайно горди... вървим по света.

Ще намерим светлина.

Или

ще запалим нова,

откриваме,

събуждаме се

и заспиваме.

Намираме и се изгубваме.

Чак до края на света.

Искаме само да откраднем малко красота.

И... после тишина.

 

© Радост Динева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??