Никой роди се във никоя заран.
Никой разви се от никой изваян.
Никой порасна и никой не хвана.
Никой замина и никой остана.
Нищо да бъде му бе отредено.
Нищо във гена му бе заредено.
Нищо да види и нищо да знае -
нищото в него със нищо сияе.
Никой роди се и никой почина.
Нищо научи и с нищо замина.
Нищото в него със нищо укрепва.
Нищо не хвана, но нищо последва.
© Сандостен Калций Все права защищены