Nov 1, 2011, 4:43 PM

Никаквият 3 

  Poetry » Phylosophy
464 0 2

Никой роди се във никоя заран.

Никой разви се от никой изваян.

Никой порасна и никой не хвана.

Никой замина и никой остана.

 

Нищо да бъде му бе отредено.

Нищо във гена му бе заредено.

Нищо да види и нищо да знае - 

нищото в него със нищо сияе.

 

Никой роди се и никой почина.

Нищо научи и с нищо замина.

Нищото в него със нищо укрепва.

Нищо не хвана, но нищо последва.

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??