5 апр. 2018 г., 01:27

Никога не се отказва 

  Поэзия » Философская
342 0 0

Никога не се отказа

 

Изяж ги, човеко, така ти се пада,
половин година зверски страда,
време ти е да се радваш,
и успехите да грабваш.
Всичкото това търпение
го изстрада с достойно поведение,
нивга не посегна към измама,
каквато и да беше драма,
затова си си заслужил ти успеха,
и обувки даже, нова дреха.
Изпита издържа успешно,
представи се безпогрешно,
така че вече наближава,
мъката, коя ще те възвеличава,
и само оня, кой премине
през ада и се не срине,
е достоен да пожъне слава,
защото трудностите изтърпява...

 

Е, ЗАСЛУЖАВАШ ГО И ГО ДОКАЗА,
ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗА!

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??